De duur van de aanleg van een rioolaansluiting van jouw woonboot is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van het project en de locatie van de woonboot. Onze experts kunnen een inschatting geven na een adviesgesprek.
Een wateraansluiting biedt continu schoon water aan boord, elimineert de noodzaak van watercontainers en verbetert de hygiëne en levenskwaliteit aan boord. Ook kan je grootwaterverbruikers gaan benutten, zoals een douche of bad.
Ja, alle elektriciteitsaansluitingen die wij aanleggen voldoen aan alle veiligheidsnormen en -voorschriften. Ze zijn daarmee erg veilig.
Ja, mits professioneel geïnstalleerd en regelmatig onderhouden. Onze gasinstallaties voldoen aan de strengste veiligheidsnormen.
Wij bieden diverse pompen zoals rioleringspompen, waterpompen, dompelpompen en septische pompen, afgestemd op de specifieke behoeften van woonboten. Bekijk onze pompen pagina voor ons assortiment aan pompen voor woonboten.
Het onderhoudsfrequentie hangt af van het type pomp en het gebruik. Over het algemeen adviseren wij jaarlijks onderhoud voor optimale prestaties.
Jazeker, wij geven gratis advies over infratechniek voor je woonboot. Neem eenvoudig contact met ons op via telefoon, e-mail of ons online contactformulier. Wij plannen graag een adviesgesprek in om al je vragen te beantwoorden en je behoeften te bespreken.